top of page
OPDEPOL-visite-zwart.png

“Slapen” op De Pol

 

In het oude knechthuisje van Boerderij De Pol hebben Rick en Kim een sfeervol gastenverblijf gecreëerd. De kamer beschikt over een ruime en comfortabele boxspring, bureau, eetkamer tafel en kleine keuken waarin een koelkast en koffieautomaat staat. De badkamer heeft een ligbad en is van alle gemakken voorzien. Buiten kun je gebruik maken van je privé terras die in de oude potstal zit. Deze stal ligt een meter lager dan het maaiveld en hier gingen vroeger de koeien in als het herfst werd. De hele winter werd er bij gestrooid waardoor de de beesten in de lente naar buiten konden lopen. Hierna werd de stal uitgemest en was deze weer klaar voor gebruik.
 
Zoals je mag verwachten serveren we ook een ontbijt. Deze is de avond ervoor te bestellen en wordt door Gea van Blij Ontbijt verzorgt op een tijdstip naar keuze. Het ontbijt bestaat uit verse broodjes, Achterhoeks eitje, boerenyoghurt, verse jus en garnituren.
 
Het restaurant Orangerie De Pol wat naast de deur zit kan door ons gereserveerd worden. We bieden verschillende arrangementen aan, maar deze zijn enkel vooruit te reserveren en op basis van
beschikbaarheid.

 

De kamerprijs voor 2 personen bedraagt € 89,50 en voor 1 persoon € 79,50.

 

Een blij ontbijt van Gea kost € 14,50 per persoon.
  

IMG_1485.jpg

ONTDEK DOETINCHEM

Ontdek Doetinchem

 

Doetinchem is de grootste stad van de achterhoek. De stad Doetinchem kent al een eeuwenoude geschiedenis.  Met bijna 52.000 inwoners is Doetinchem de grootste stad van de Achterhoek. In Doetinchem hoeft u zich te vervelen. . Zo zijn er uitgebreide winkelmogelijkheden, is er iedere dinsdag en zaterdag een markt.

 

De omgeving van Doetinchem is bos- en waterrijk en is uitermate geschikt voor het maken van fietstochten.  Ook kunt u heerlijk wandelen in en rondom Doetinchem. 

Erop uit!

 

Pak uw fiets of ga heerlijk wandelen en/of fietsen in De Achterhoek. Ontdek het natuurschoon en fiets langs de vele leuke plaatjes rondom Doetinchem. Zo is het gemakkelijk te fietsen naar Doesburg vanaf Doetinchem. Zo kunt u op één dag twee leuke steden aandoen. 

Daarnaast zijn er genoeg fietsroutes door prachtige natuur en langs water. Er is genoeg te zien in De Achterhoek en dat allemaal ontspannend op de fiets.

fiets.jpg
bottom of page