top of page
opdepol.png

Tiny House

“SLAPEN” Op De Pol

 

In het oude knechthuisje van Boerderij De Pol hebben Rick en Kim een sfeervol gastenverblijf gecreëerd. De kamer beschikt over een ruime en comfortabele boxspring, bureau, eetkamer tafel en kleine keuken waarin een koelkast en koffieautomaat staat. De badkamer heeft een ligbad en is van alle gemakken voorzien. Buiten kun je gebruik maken van je privé terras die in de oude potstal zit. Deze stal ligt een meter lager dan het maaiveld en hier gingen vroeger de koeien in als het herfst werd. De hele winter werd er bij gestrooid waardoor de de beesten in de lente naar buiten konden lopen. Hierna werd de stal uitgemest en was deze weer klaar voor gebruik.
 
Zoals je mag verwachten serveren we ook een vers ontbijt. Deze is de avond ervoor te bestellen en wordt door Kim verzorgt op een tijdstip naar keuze. Het ontbijt bestaat uit verse broodjes, Achterhoeks eitje, boerenyoghurt, verse jus en garnituren.
 
Het restaurant Orangerie De Pol wat naast de deur zit kan door ons gereserveerd worden. We bieden verschillende arrangementen aan, maar deze zijn enkel vooruit te reserveren en op basis van beschikbaarheid.

 

De kamerprijs voor 2 personen bedraagt € 89,50 en voor 1 persoon € 79,50.

 

Een ontbijt kost € 14,50 per persoon.
  

bottom of page