1/5

Tiny House

“SLAPEN” Op De Pol

 

In het oude knechthuisje van Boerderij De Pol hebben Rick en Kim een sfeervol gastenverblijf gecreëerd. De kamer beschikt over een ruime en comfortabele boxspring, bureau, eetkamer tafel en kleine keuken waarin een koelkast en koffieautomaat staat. De badkamer heeft een ligbad en is van alle gemakken voorzien. Buiten kun je gebruik maken van je privé terras die in de oude potstal zit. Deze stal ligt een meter lager dan het maaiveld en hier gingen vroeger de koeien in als het herfst werd. De hele winter werd er bij gestrooid waardoor de de beesten in de lente naar buiten konden lopen. Hierna werd de stal uitgemest en was deze weer klaar voor gebruik.
 
Zoals je mag verwachten serveren we ook een vers ontbijt. Deze is de avond ervoor te bestellen en wordt door Kim verzorgt op een tijdstip naar keuze. Het ontbijt bestaat uit verse broodjes, Achterhoeks eitje, boerenyoghurt, verse jus en garnituren.
 
Het restaurant Orangerie De Pol wat naast de deur zit kan door ons gereserveerd worden. We bieden verschillende arrangementen aan, maar deze zijn enkel vooruit te reserveren en op basis van
beschikbaarheid.

 

De kamerprijs voor 2 personen bedraagt € 89,50 en voor 1 persoon € 79,50.

 

Een ontbijt kost € 14,50 per persoon.
  

1/4

“Eten - Drinken - Slapen” Arrangement


“Op de Pol’ staat het mooiste restaurant van de ACHTERHOEK; Orangerie de Pol! In samenwerking met het restaurant bieden we een ETEN – DRINKEN – SLAPEN ‘Op de Pol’ arrangement aan. Aankomst in het knechthuisje met drankje naar keuze en klein hapje. Diner bij Orangerie De Pol met aperitief drankje, amuses, 5 gangen diner incl. bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee. Overnachting met de volgende ochtend een vers ontbijt van Kim. De kosten voor dit arrangement zijn € 149,50 per persoon.

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon

HULLEWEG 2

7004 GG DOETINCHEM

OPDEPOL.COM

INFO@OPDEPOL.COM

(+31) 611452901

BEZOEK ONS

OPDEPOL.COM

INFO@OPDEPOL.COM

(+31) 611452901

CONTACT ONS

© 2019 by Op de Pol.